Over Nicole

Hi, Ik ben Nicole Vening (1972), professioneel trainer & (singles) coach sinds 2009, moeder van Liv (2003), Lila (2007) en Kick (2009), dochter, ex- , zus, tante vriendin, collega en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Gaat het goed met mij, dan profiteren echt ontzettend veel anderen in mijn omgeving, zowel privé als zakelijk, hiervan mee. Die gedachte deed me negen jaar terug beseffen dat als het mij lukt om meer vrouwen zoals jij en ik een stuk gelukkiger te maken, de wereld er om ons heen een stukje mooier uit ziet.

Ervaringsdeskundige met een missie

De veiligheidsinstructies van de vliegtuigbemanning zeggen niets voor niets dat je als ouder eerst het kapje op je eigen mond moet doen alvorens hem op de mond van je kids te zetten. Om anderen gelukkig te maken, moet je zelf gelukkig kunnen zijn. En om zelf gelukkig te kunnen zijn, heb je ruimte nodig en moet je echt voor jezelf zorgen.  Hoe je dat alles kunt realiseren? Ik weet het als geen ander; het lijkt een hele kluif! Toch is het me de afgelopen jaren gelukt om een 1 op 1 coaching methode te creëren waarmee ik veel vrouwen naar meer geluk én daarmee meer succes heb kunnen begeleiden, op diverse vlakken, waaronder: het leven in het algemeen,  op de werkvloer en in de liefde.

Met de online mindset trainingen van Smoorverliefd.com wil ik  zoveel mogelijk vrouwen in aanraking laten komen met de oorsprong van deze 1 op 1 methode die voor mij het werken aan mijn persoonlijk geluk een stuk eenvoudiger heeft gemaakt: waarderend ontwikkelen!

Single coaching 2.0

Ben jij single en vrouw? En vind jij het (wel weer eens) tijd voor een serieuze date?

Juist omdat relaties zo’n bron van geluk voor ons kunnen vormen,  richtte ik in 2009 Van Een Naar Twee singles coaching op. Groepen vrouwen deden mee aan deze mooie waarderende groepsbijeenkomsten die ik voor slimme kritische single vrouwen organiseerde in binnen- en buitenland.

Met deze methode zorg ik ervoor dat je terug in je kracht gezet wordt, in plaats van te kijken waar het misschien mis is gegaan. Nee, er is niets mis met jou als single vrouw. Doordat je wat averij hebt opgelopen, dan wel de hoop voorzichtig begint op de geven, sta je niet meer in je kracht en verloopt geen enkele date, dan wel relatie optimaal.

Wist jij dat Psychologie Magazine direct één van haar verslaggeefsters meestuurde en dat zij ook nog eens direct succes boekte?

In 2016 schreef ik het boek Mr Right – in 10 stappen naar je ideale partner, waarmee ik de methode Van Een Naar Twee voor zoveel mogelijk beschikbaar wilde krijgen. Dit boek en de methode Van Een Naar Twee liggen aan de basis van de online mindset training Happy Single. Succes verzekerd!

Project IK – dit wordt jouw jaar!

In 2014 organiseerde ik drietal jaargangen voor slimme kritische vrouwen in het kader van Project IK –  dit wordt jouw jaar! Deze workshop leverde de vrouwelijke deelneemsters in de leeftijd van 25 tot 55 jaar super veel op: een gevoel van rust & vrijheid in een toch overwegend druk bestaan, een gelukkig gevoel, meer succes op verschillende vlakken en ook een vergroting van hun duurzame inzetbaarheid op en buiten de werkvloer.

Inspiratie voor Project IK was het verlies van één van mijn beste vriendinnen aan de ziekte kanker. In het laatste jaar dat zij leefde en ook ziek was, zag ik haar zoeken naar zingeving & geluk. Ik bedacht mezelf dat zij, net als ik tot een jaar ervoor vaak het gevoel had gehad alleen maar bezig te zijn met afvangen en weinig geluk, succes en zingeving vonden in ons overvolle leven. Dat kon anders en daarmee was het idee voor Project IK geboren.

Met Project IK doorloop je samen met andere vrouwen 12 workshops in één jaar. Met deze workshops leer je op een andere manier naar jezelf en naar je leven te kijken, waardoor je ook andere keuzes gaat maken én soms het gevoel krijgt echt een ander leven te gaan lijden. Niet omdat je alles overboord gooit en de ingrediënten anders mengt! Nee, door die accenten in je leven aan te brengen, die je meer ruimte geven, zowel in tijd als in jezelf.

Project IK komt ook in een online mindset training medio 2019. Daarnaast wordt Project IK inmiddels ook door collega coaches gegcven aan groepen vrouwen in het hele land.