Project IK 2018-05-29T16:01:47+00:00
  • Net gescheiden?

  • Of na een lange periode van samenzijn weer alleen?

  • Moeite om de draad weer op te pakken?

  • Of gewoon weer van jezelf en je leven te genieten?

  • Kortom: wil je vooruit, maar weet je ook even niet hoe?

Meld je aan voor een Gratis Kennismaking

Project IK

Jezelf herpakken na een scheiding

Jezelf herpakken na een scheiding is misschien wel één van de grootste uitdagingen in een mensenleven. Misschien ben jij degene die de knoop heeft? Of is het je min of meer overkomen? Zelfs als je samen op een goede manier een relatie hebt beëindigd, blijft een scheiding immens pijnlijk en gaat deze altijd gepaard met een vorm van rouw.

Project IK is het online mindset programma van Smoorverliefd.com waarmee jij na een scheiding of break-up weer terug in je kracht gezet wordt om vanuit meer waardering, grip en geluk, je scheiding daadwerkelijk achter je te laten en opnieuw geluk en succes in je leven te ervaren. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je de lessen die je moet leren uit je eerdere relatie en de scheiding, ook daadwerkelijk leert.  Op deze manier kun je zelfs deze pijnlijke ervaring op een goede manier achter je laten.

Met het programma Project IK leer jij je eigen gedachten, gedrag en leven opnieuw vorm te geven dan wel te finetunen.  Het programma duurt 10 weken, waarbij je iedere week aan de slag gaat met een nieuw thema. Over de manier waarop kunnen we niet al te veel zeggen:  Je moet het gewoon ervaren! Vele vrouwen gingen je voor! Zij haalden stuk voor stuk veel winst uit dit programma. Lees hier hun ervaringen!

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Veranderen gaat veel makkelijker als je je gesteund voelt door je omgeving. Dit vind je terug in de opdrachten van ons online mindset programma en de besloten Facebook community waar je als deelneemster van het programma onbeperkt toegang tot hebt en je jouw ervaringen kunt delen. Ook worden hier inspirerend thema online bijeenkomsten gehouden.

LET OP PROJECT IK IS BESCHIKBAAR VANAF NOVEMBER 2018