• Unieke test goedgekeurd door de British Psychologie Society

  • 100% wetenschappelijk onderbouwd

  • 7 Sterke Punten die jouw persoonlijkheid weergeven

  • Die je kunt inzetten bij je eigen ontwikkeling

  • Prachtige feedback van maximaal 8 respondenten

  • Helpt je meer te worden wie je echt bent

Boek jouw Strenghtscope 360 graden test hier!
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid Smoorverliefd.com.
I Accept

Strenghtscope Sterke Punten Test

Jezelf ontwikkelen vanuit je Sterke Punten

Je hebt besloten om deel te nemen aan één van onze online mindset trainingen en wilt graag een vliegende start maken. Of je merkt bij het daten dat je relaties vaak bepaalde patronen vertonen.

Dan is de 360 graden test van Strenghtscope, ’s werelds enige wetenschappelijk onderbouwde test goedgekeurd door de British Psychologie Society echt een must om te doen. Hiermee krijg je duidelijk wat jouw 7 sterke punten zijn (eigenschappen die gezien worden als jouw kwaliteiten en waar je echt energie van krijgt als je ze kunt inzetten) en hoe je deze nog effectiever kunt benutten.

De Strengthscope test in de praktijk

Allereerst: Vraag je de test aanvraag om een specifieke reden, stuur ons dan even los van bestelling, een persoonlijk mailtje. Bij de terugkoppeling kunnen wij hier namelijk rekening mee houden. Je vult de test in circa 30 minuten in. Aan het eind van de test, word je gevraagd de namen en emailadressen te geven van de mensen van wie jij feedback wenst te ontvangen (maximaal 9).  Deze ontvangen een mail met uitnodiging om jouw feedback te geven. Het is natuurlijk wel handig om je feedback gevers zelf hier vooraf over te informeren.

Twee weken nadat je de  de Strengthscope 360 graden test hebt ingevuld en minimaal 4 van de door jou opgegeven respondenten hun feedback hebben gegeven, plannen we een terugkoppelingsafspraak in. Voorafgaand aan deze terugkoppeling ontvang je van ons de belangrijkste informatie over de uitgangspunten van de test die je zelf kunt bestuderen. De terugkoppeling zelf kan zowel persoonlijk (in de praktijk in Loenen aan de Vecht) als telefonisch. In 1,5 uur krijg je de resultaten van deze Strenghtscope 360 teruggekoppeld en kunnen we ook de link maken naar de eventuele aanleiding.

Met de inzichten vanuit deze Strenghtscope 360 graden test, kun je veel makkelijker in beweging komen om jezelf te ontwikkelen vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten die je ook nog eens energie opleveren. Ook weet je op welke sterke punten (kwaliteiten waar je energie van krijgt) je kunt inzetten om bepaalde dingen anders te doen. Tenslotte kijken we ook wat er gebeurt als je doorschiet in het inzetten van deze sterke punten.

Je ontvang het Strengthscope rapport digitaal. De sterke punten in dit rapport gelden voor jouw leven in z’n geheel: thuis & op je werk.