Gratis advies2018-12-24T15:16:29+00:00

Vraag Nicole om gratis advies

Vraag het Nicole!

Heb jij prangende vragen over het leven, of de liefde? Vind je het fijn om  persoonlijk advies te krijgen van iemand die jou totaal niet kent, maar wel verstand van zaken heeft?

Als coach van slimme kritische vrouwen heb ik de afgelopen 10 jaar honderden vrouwen gecoacht. De essentie van coaching is voor mij het begeleiden van vrouwen die graag dingen willen veranderen in hun leven. Toch wordt me met enige regelmaat ook om advies gevraagd. Hoewel ik het soms best spannend vind om advies te geven, merk ik dat dit wel enorm gewaardeerd wordt.

Bij Parship de online datingsite waar ik de afgelopen jaren aan verbonden was, hield ik wekelijks spreekuur waarin singles mij belden voor advies. Ook werd ik regelmatig door programma’s als expert om mijn mening of advies gevraagd.  Omdat ik ervan overtuigd ben dat er vast een onderwerp bijstaat, dat jou ook aanspreekt, heb ik deze pagina gecreëerd. Doe er je voordeel mee!

Heb jij zelf nou een vraag voor mij? Mail hem mij gerust. Ik geef je zo snel mogelijk antwoord. Het spreekt voor zich dat als ik jouw vraag op deze site publiceer, je vraag nooit naar jou herleidt kan worden.

Wat doe ik fout?

By |december 22nd, 2018|Categories: Happy Single|Tags: , , |

Stefanie (35): Ik ben al acht jaar single, woon in Amsterdam in een prachtig appartement, heb leuke vriendinnen, fijne ouders. Door mijn drukke baan, heb ik een volle agenda zakelijk. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn vriendinnen regelmatig te zien en sport ik ook heel regelmatig. [...]